Nyheder
Imens siden bliver udviklet, kan du her læse om de nyeste tilføjelser I kan gøre brug af.

Ris&Ros og ideer er mere end velkomne!
17.08.2017 - Mobil version!
Der er blevet arbejdet lidt på en mobilversion af siden, som nu er kommet i en mere enkelt version end selve siden. I kan se kampe og stilling og ellers gemme jeres gær, som på siden.
Forum og statistik mm. må i komme på siden efter fra en PC. Indtil videre!
25.02.2017 - Farvekoder

Under Kampe vises nu farvekoder udfra om du har husket at byde på alle kampe som vises i din søgning. Er kampen spillet formateres intet og spilleres resultater vises.

= Der spilles kamp i dag og du har bettet!
= Der spilles kamp i dag og du har IKKE bettet!
= Kampen skal ikke spilles i dag men du er klar!
= Kampen skal ikke spilles i dag men du er IKKE klar!
23.02.2017 - Ligaer sammensmeltet

Under Kampe vises nu både Champions League kampe og Premier League kampe samlet i én liste. Detalje knappen er fjernet helt da vi beholder designet med brugernes resultater. Knapper i bund og top gemmer dine resultater.
17.01.2017 - Rækkefølge af kampe
Endnu et kukke forsøg. Har vendt rækkefølgen på kampoversigten så den nu viser nyeste kampe øverst.. måske det nu er nemmere at spotte man mangler at byde på en kamp?
14.01.2017 - Visning af kampe
En lille opdatering der fikser nogle småting i admin delen og under Kampe bliver nu alle kampe udvidet med detaljer fra start. Det er et forsøg og giv gerne feedback. Alternativt skal det være som før og så der er en knap over listen, der kan udvide alle. Vi ser!
10.08.2016 - Point udregning
Så er vi klar til en ny sæson. Vi spiller igen på Premier league og championsleague fra gruppespillet. Hvis I skulle undre jer over hvordan vi udregner point, kan I se det her: http://www.imodalleodds.dk/forside/point.docx
08.12.2015 - Statistik tilføjet
Der er nu tilføjet et ekstra menupunkt med statistikker!
Der bygges flere løbende "titler" på undervejs, men vi starter med de åbenlyse! Planen er at der bygges personlige statistikker osv. ind over.
01.12.2015 - Trofæer tilføjet

Systemet til trofæer er nu blevet tilføjet og dermed er der tildelt trofæer for de 2 første sæsoner. Tillykke med titlerne Allan,Lars og Brian. I snuppede dem i begge sæsoner!
I kan finde trofæerne under Stilling og under detaljeknappen for hver bruger.
21.08.2015 - Nyt under siden Kampe

Kampsiden viser nu som udgangspunt +/- 7 dage. Der kommer flere valg og det skal optimeres, men i kan nu også vælge Alle uafsluttede og Alle afsluttede (!). Bemærk at udråbstegnet er til senere, hvor vi har afsluttet rigtig mange kampe.. så kan den blive tung at vælge.